Ruilen en retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

30 dagen bedenktermijn

U heeft na annulering nogmaals 30 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@fensilo.com . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Voorwaarden retourneren:

 • De verpakking van het artikel is ongeopend
 • Het artikel is onbeschadigd
 • Het artikel wordt goed verpakt en in de originele verpakking retour gestuurd

Uitzonderingen

De volgende artikelen vallen niet onder de bedenktermijn:

 • Maatwerk, denk hierbij aan producten met een eigen naam erop
 • Artikelen die beschadigd of incompleet zijn
 • Vouchers of tegoedbonnen

Procedure retourneren:

Als je een artikel wilt retourneren, dan is het handig om onderstaand stappenplan te volgen. Zo kunnen wij je retour het beste voor je afhandelen.

 • Stuur een mail naar info@fensilo.com en vermeld in de mail het bestelnummer en de omschrijving van het product dat je retour wilt sturen.
 • Voeg het retour formulier altijd bij uw retour zending. Hierdoor is het voor ons makkelijker om te achterhalen waar de zending vandaan komt en kunnen wij u sneller van dienst zijn.
 • Via de e-mail ontvang je de vervolg instructies.
 • De kosten voor het retour zenden van het product zijn voor uw eigen rekening.
 • Afhankelijk van je wens, ruilen wij het artikel om of storten binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug.

Retouradres

Fensilo

Parallelweg 62,

4621JS Bergen Op Zoom

Product ruilen?

Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Lees de instructies voor het ruilen van een artikel onder het kopje “retourneren”. Let op: je draagt zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Beschadigd product gekregen?

Wij pakken de producten met grote zorg in, maar heel soms kan het voorkomen dat een product door het verzenden is beschadigd. Aarzel niet en stuur direct een mail naar info@fensilo.com, zodat wij zo snel mogelijk een nieuw product naar je toe kunnen sturen.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Soms komt er een bestelling bij ons terug. Meestal omdat het adres niet klopt. Als je er voor kiest om je bestelling dan te annuleren in plaats van deze opnieuw te laten verzenden, krijg je de kosten van je order minus €5,95 verzendkosten retour.

De waardering van www.fensilo.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.9/10 gebaseerd op 107 reviews.